Een online alternatief voor het teamuitje of de vrijmibo? Doe een Online Pubquiz met collega's!


Voor veel bedrijven en organisaties zit een teamuitje of een borrel met collega's er voorlopig niet in. Een Online Pubquiz met collega's is dan een gezellig en leuk alternatief.

De pubquiz wordt op maat voor het team gemaakt. In zes rondes worden vragen over sport, muziek, cultuur, algemene kennis, actualiteiten, geschiedenis en wetenschap gesteld. De pubquiz wordt via een livestream op YouTube gepresenteerd. Antwoorden kunnen via Google Forms worden ingestuurd. Collega's kunnen onderling communiceren via WhatsApp, Skype, Teams, Hangouts of Zoom. 

De Online Pubquiz wordt samengesteld en gepresenteerd door ervaren quizmakers, in samenwerking met Café-Restaurant Merz in Dordrecht en Café Walenburg in Rotterdam.

De Online Pubquiz kan gespeeld worden wanneer het voor het team uitkomt. Datum en tijd in overleg. De quiz wordt, in overleg, op maat samengesteld. Speciale wensen zijn natuurlijk bespreekbaar.

Natuurlijk kunnen we, met inachtneming van de geldende richtlijnen, ook bij uw organisatie of in één van de cafés een quiz organiseren.